top of page
ProAmDivision__page-0001.jpg

Üdvözöljük a Markó Stúdió Pro-Am divíziójának oldalán!

A Pro-Am a tánc világában egyedülálló lehetőséget kínál minden tánctudás iránt érdeklődő személynek, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel szeretnének részt venni a versenytánc izgalmas világában.

Mi is az a Pro-Am?

Az oktató és a tanuló együttesen alkotnak egy párt. A "Pro" a tapasztalt táncoktatót, míg az "Am" az amatőr tanulót jelenti. Ez a dinamikus partnerkapcsolat lehetővé teszi, hogy a tanulók élvezhessék a versenytánc szépségét és kihívásait, miközben folyamatosan fejlődnek és tanulnak a profi táncoktató vezetésével.

Miért válassza a Pro-Am-et?

  1. Személyre Szabott Tanulás: Minden tanuló egyéni igényeire szabott oktatást kap, lehetővé téve számára, hogy a saját tempójában fejlődjön.

  2. Professzionális Irányítás: Profi táncoktatónk segíti a tanulót a technika, stílus és kifejezés terén, elősegítve a magasabb szintű táncminőséget.

  3. Versenyzési Élmény: A Pro-Am táncosok részt vehetnek versenyeken, ahol tapasztalatot szerezhetnek, és közönség előtt mutathatják be képességeiket.

Hogyan kapcsolódhat be?

Ha Ön is részt szeretne venni a Pro-Am táncélményben, vegye fel a kapcsolatot az egyesületünkkel, és ismerje meg a rendelkezésre álló lehetőségeket.

Garantáljuk, hogy a Pro-Am tánc nemcsak kihívást jelent, hanem örömöt és fejlődést is hoz az életébe.

Csatlakozzon hozzánk, és tapasztalja meg a tánc varázsát a Pro-Am műfajban!

Kérdésed van?

+36 30 638 1759

  • Facebook
  • Instagram

Köszönjük az érdeklődést, hamarosan válaszolunk!

bottom of page