top of page
ProAmDivision__page-0001.jpg
Mi az a pro-am? 

A "pro-am" rövidítése a "professional-amateur" szóból származik. Ez egy olyan táncstílus, amelyben egy profi táncos (a "pro") és egy amatőr táncos (az "am") alkot egy párt.  Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik szeretnék felfedezni a tánc örömét és a versenyzés izgalmát, függetlenül attól, hogy van-e partnerük vagy milyen szinten állnak a táncos képességeik.

 

Miért jó a pro-am? 

A pro-am bárkinek lehetőséget kínál a táncolásra és a versenyzésre. A profi partnerek segítségével az amatőr táncosok fokozatosan fejlődhetnek és élvezhetik a tánc örömeit egy teljesen személyre szabott edzésterv keretein belül. A pro-am lehetőséget kínál azoknak, akik csak most ismerkednek a tánc világával, és olyanoknak is, akik évek óta gyakorolják a különböző táncstílusokat.

 

Miért érdemes a (pro-am) táncot választani? 

A rendszeres táncolásnak számos élettani előnye van, beleértve az állóképesség, az egyensúly és a koordináció javítását. Emellett a tánc kiváló módszer a stressz csökkentésére és az önbizalom növelésére, hogy csak néhányat említsünk a számos jótékony hatás közül…

A tánc ezen felül ráadásul egy nagyon szoros közösséget is kínál, ahol életre szóló kapcsolatokat építhetsz. A táncos közösségben mindenki szívesen látott vendég. Az itt lévő emberek osztoznak a közös szenvedélyben, a tánc iránti szeretetben és az együtt töltött idő örömében. 

 

Ha tehát szeretnél új kihívásokkal szembesülni és felfedezni a tánc világát, akkor ne habozz, csatlakozz hozzánk és tapasztald meg a pro-am tánc varázsát!

Kérdésed van?

+36 30 638 1759

  • Facebook
  • Instagram

Köszönjük az érdeklődést, hamarosan válaszolunk!

bottom of page