top of page
IMG_2313.jpg
IMG_2299.jpg
IMG_2284.jpg

Rólunk

A Markó Stúdiónál szenvedélyünk a tánc. 

Célunk, hogy minél többekkel megismertessük a tánc örömét. Hisszük, hogy a lelkünk mélyén mindannyian tudunk táncolni, melyet megfelelő szakértő támogatással és kitartó gyakorlással felszínre hozhatunk.

Mi ezt az odaadó figyelmet és tudást adjuk Neked. 

Szívügyünk a hazai utánpótlás nevelés, így kiemelt figyelmet fordítunk a kisgyermekek tánc oktatására. Már egészen fiatal kortól ( 6-7 év) fogadunk tanítványokat, hisz ezek a lépések egy életre szóló tánckarrier kezdetét jelenthetik. 

A kor azonban nem szabhat határt a tánc örömének! Tánciskolánk mindenki számára nyitva áll, akinek éppúgy szenvedélye a tánc mint nekünk. Legyen szó kikapcsolódásról egy társastánc tanfolyamon, esküvői táncoktatásról vagy egy izzasztó versenytáncos felkészítő edzésről  - a Markó Stúdióban profi szakemberekkel, prémium körülmények között, jó hangulatban fejlődhetsz.

Várunk szeretettel!

A Markó Stúdió Csapata

Kriszta_Robert-0047.jpg

Markó Róbert

A Markó Stúdió táncsport egyesület szakmai vezetője, versenytáncos, társastánc pedagógus

A tánc számomra több mint egy életforma. Egy önismereti út, melyben folyamatosan fejlődve ismered meg önmagad. A Markó Stúdiót egy olyan helynek álmodtam meg, ahol nyugodt környezetben, jó hangulatban fejlődhetnek a tanítványok – ezzel egyedi lehetőséget kínálva versenyzőknek és amatőröknek egyaránt. Célom, hogy minél többeknek megmutassam a versenyzés örömét és a társastánc szépségét.

Kérdésed van?

+36 30 638 1759

  • Facebook
  • Instagram

Köszönjük az érdeklődést, hamarosan válaszolunk!

bottom of page